Vivent #1
Vivent #2
Vivent #3
Vivent #4
Vivent #5
Vivent #6
Vivent #7
Vivent #8

Kookboeken op maat

Vivent

Heb jij dat nu ook, dat het plaatje bij een recept er vaak lekkerder uitziet dan het gerecht dat je zelf maakt? De volgorde bij het koken is voor mij de grootste uitdaging, zeker bij een uitgebreid meergangenmenu. Het grappige is dat mijn gezin of onze gasten het wel altijd erg waarderen als ik iets nieuws uitprobeer. Dan zit ik er gezellig bij met een goed glas wijn en heb ik mijn geluksmomentje.

Ik weet heel zeker dat ik dit gerecht en dit menu de volgende keer nog beter klaarmaak. Ik realiseer me dat het vaak ook zo gaat in mijn werk. Als ik bijvoorbeeld een nieuw visie wil realiseren voor het welzijn van onze cliŽnten, dan leveren allerleid managementboeken mij daarvoor handige receptuur aan. Organiseren volgens dat recept pakt in de praktijk dikwijls net even anders uit.

Waardevolle tips en opmerkingen van collega's uit alle geledingen zorgen er dan ook voor dat het recept passend en dus werkbaar gemaakt wordt. Zo creŽren we samen een tiptop zorggerecht dat in de smaak valt van onze cliŽnten en medewerkers. Geniet ervan.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor een korte impressie van het kookboek op maat.