Covers - De Kookboekfabriek

Waarvoor is de Kookboekfabriek opgericht?

De Kookboekfabriek produceert kookboeken waarbij de recepten aansluiten op de smaak en voorkeur van uw streek, uw bedrijf of de wensen van uw mensen. Opdrachtgever heeft een vrije keuze in de af te beelden personen of groepen van personen (medewerkers, vrijwilligers, relaties) en in overleg een keuze wat betreft de recepten. Een aantal recepten wordt gefotografeerd. De kookboekfabriek adviseert u bij het samenstellen van een origineel en passend geschenk.

De Kookboekfabriek maakt onderdeel uit van Le Palais Fin een culinair communicatiebedrijf dat door Riet Sprengers in 1988 werd opgericht. Naast het schrijven van supermarktbladen zijn er ruim 50 kookboeken geschreven, een aantal voor de boekhandel maar de meeste in opdracht. De afgelopen 5 jaar ontwikkelt Le Palais Fin voor een uitgever persoonsgebonden kookboeken.

In dat kader is een aparte onderneming opgericht die specifiek boeken op maat gaat ontwikkelen. Uiteraard blijft het maken van productgerichte kookboeken ook een belangrijke activiteit.